Heroes Of Our Time

Musikblogg

Bob Katsionis - Rest In Keys

Kategori: Allmänt

Bob Katsionis, keyboardist/gitarrist i grekiska Power Metal bandet "Firewind" har nu släppt ett nytt solo album vid namn "Rest In Keys". Precis som hans tidigare solo album så är det även här keyboard melodierna som ligger i fokus vilket gör att musiken får ett väldigt speciellt sound. 
 
Album omslaget till Bob Katsionis "Rest In Keys". 
Låtlista:
01. On My Own (feat. Peter Ellis)
02. Gravity Dance
03. Game Of Drones
04. Epirus Rising
05. In My Little Big Planet
06. Another World (feat. Maxi Nil)
07. Poseidon's Rage
08. Falling From The Edge Of Space
09. Rendezvous In The Sky (feat. Liv Kristine)
10. Rest In Keys
11. The Four Seasons Of Love
 
Vad som är extra intressant med det här albumet är att tre av låtarna har gäst sångare vilket inte har hänt på tidigare album utan då har alla låtar varit instrumentala och det är faktsikt dom tre låtarna som är dom bästa från albumet. Särskilt öppnings spåret "On My Own" med sångaren "Peter Ellis" och "Another World" där "Maxi Nil" sjunger. 
 
Andra musiker som är med och spelar på albumet är "Gus G" (Firewind & Ozzy Osbourne), "Chris Amott"
(Arch Enemy) och "Gary Wehrkamp" (Shadow Gallery)
 
Bob Katsionis intstrumentala låtar är också riktigt bra och intressant musik. Det varierar från att gå från ett snabbt tempo i tex "Gravity Dance" till det lugna och 12 min långa piano stycket "The Four Seasons Of Love". 
 
Överhuvudtaget är detta ett riktigt bra album som absolut är värt att lyssna på och det står verkligen ut jämfört med tidigare album just på grund av låtarna med gäst sångare. Mer av den varan till nästa album och detta kan bli riktigt bra. För Bob Katsionis är en riktigt bra låtskrivare och en otroligt bra musiker. En av mina förebilder bland världens alla keyboardister!
 
Hela albumet finns att lyssna på här: http://bobkatsionis.bandcamp.com/music
 
//KP

Kommentarer


Kommentera inlägget här: