Heroes Of Our Time

Musikblogg

RPS

Kategori: Allmänt

 Skriver detta inlägg för att skriva lite om mitt nystartade band. Vi kallar oss för RPS och den uppsättning vi har nu startade nån gång i April 2013. Vad RPS står för har vi för tillfället valt att hålla hemligt än så länge men om man lyssnar på en av våra låtar som heter just RPS så kanske man kan få en idé om vad det kan stå för. Ifall vi inte ändrar oss då ;) Egentligen spelar det inte så stor roll. Tre bokstäver: R P S lätt att komma ihåg eller hur?
 
 
Från vänster till höger:
Erik Hjalmarsson-Trummor
Martin Svedlund- Bas
Kristoffer Palm (jag) - Keyboard, piano
Emil Holmberg- Gitarr
I mitten: Petter Tillberg- Sång
 
 
 Bild från våran spelning på Scensommarrocken. Foto: Frida Granström.
 
Vad spelar vi för slags musik då? Kan vara lite svårt att sätta fingret på eftersom dom egna låtarna inehåller inslag av...ja lite allt möjligt faktiskt. När Emil, våran gitarrist och låtskrivare första gången visade mig låtarna som han hade gjort så hade dom arbetsnamn som "bluesrock 1" och "bluesrock 2". Sedan blev det namn som "megastoner fucked up shit" (!?) Alltså så kan man säga att våra låtar har inslag av Rock, blues, stoner, m.m.
 
I skrivande stund så har vi haft 4 spelningar:
Nians Golfrestaurang Torsby : 30/8-13
Scensommarrock Torsby : 31/8-13
The Rock Bar Karlstad: 7/9-13
Megafon Sunne: 19/9-13
 
Den 18 Oktober så kommer vi att påbörja inspelningen av vårat debutalbum vilket vi ser mycket fram emot!
 
För mer info och uppdateringar angående albumet och framtida spelningar så gilla oss på Facebook: https://www.facebook.com/rpstorsby
 
//KP
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: